CREDITARE
Pentru sustinerea afacerii dumneavoastra am introdus in procesul de creditare, o abordare orientata catre identificarea solutiilor potrivite de finantare, adaptate nevoilor dumeavoastra.
CONSILIERE
Avand o experienta vasta in domeniul produselor petroliere, echipa noastra este nerabdatoare sa iti ofere informatiile de care ai nevoie, pentru ca tu sa faci cea mai inteleapta alegere pentru afacerea ta.
LOGISTICA
Pentru ca stim ca timpul dumneavoastra este important, societatea noastra dispune de o flota de autocisterne care va asigura alimentarea cu combustibil in cel mai scurt timp in locatia indicata. Autocisternele sunt dotate cu cele mai avansate forme de masurare: ceas contorizat, care indica valoarea livrata de carburant, urmand ca la finele procedurii aceasta valoare sa fie imprimata pe un tichet.
SOLUTII DE STOCARE A CARBURANTILOR
Dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri de stocare carburanti, prin plasarea de rezervoare de motorina supraterane si subterane pentru alimentarea vehiculelor/utilajelor agricole, care sunt oferite in custodie pentru alimentarea cu combustibil pe toata perioada contractuala.
Rezervoarele noastre sunt realizate din otel de prima calitate. Dispunem si de rezervoare pentru transportul motorinei și rezervoare de dimensiuni mari cu perete simplu sau dublu. Gama noastra cuprinde si sisteme de control ale motorinei pentru flote.
Transportul este asigurat pana la locatia dvs., iar rezervorul vine complet utilat fara a fi nevoie de alte accesorii optionale (pompa, furtun, filtru, etc.). Rezervorul este omologat conform standardelor UE si se ofera o garantie de 10 ani pentru bazinul rezervorului.