PRODUSELE NOASTRE

Produsele comercializate de societatea noastra se adreseaza unei game variate de clienti, acoperind intreaga arie nationala. SC ARTOIL SRL detine un atestat de comercializare produse energetice numarul RO9750035EN01 din 27.06.2012.

Motorina
MOTORINA
Motorina furnizata de ARTOIL este potrivita pentru orice tip de motor cu aprindere prin compresie. Avand caracterisici EURO 5, aceasta reduce poluarea, are un continut scazut de sulf si asigura o performanta crescuta a motorului si o combustie eficienta. Totodata, ofera protectie impotriva uzurii motorului, a coroziunii si a depunerilor pe injectoare.
Benzina
BENZINA
Avand un continut scazut de sulf, benzina fara plumb comercializata de noi protejeaza motorul, dar totodata respecta normele EURO 5 care se reflecta intr-un nivel redus al emisiilor de gaze cu efect de sera, dar are si un continut redus de benzen si hidrocarburi aromatice. Este destinata motoarelor cu aprindere prin scanteie.
AdBlue
AdBlue
AdBlue este o noua solutie utilizata pentru a reduce emisiile de monoxid de azot (NO) si dioxid de azot (NO2), ce apar ca noxe in urma arderii combustibilului de motoare diesel ce folosesc sistemul reducerii catalitice selective. Acesta este injectat direct in evacuare, si in urma reactiei chimice, noxele sunt descompuse in azot pur si vapori de apa.
Combustibil Termic Lichid
CTL (COMBUSTIBIL TERMIC LICHID)
Utilizat pentru sistemele de incalzire proiectate pentru a utiliza acest tip de carburant, cum ar fi centralele termice si focarele industriale, CTL are proprietatea de a eficientiza functionarea instalatiilor de ardere.
Rezervoare carburant
REZERVOARE CARBURANT
Dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri de stocare carburanti, oferim o gama variata de rezervoare de motorina supraterane si subterane pentru alimentarea vehiculelor si a utilajelor agricole.
Rezervoarele comercializate de noi sunt realizate in conformitate cu normele europene in vigoare, si construite din tabla de otel carbon de prima calitate, cu diverse capacitati de stocare. Dispunem de o gama diversa de pompe si alte accesorii de echipare pentru bazine.
CARD COMBUSTIBIL
Se lucreaza la modificarea siteului. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente.