PRODUSELE NOASTRE

Produsele comercializate de societatea noastra se adreseaza unei game variate de clienti, acoperind intreaga arie nationala. SC ARTOIL SRL detine un atestat de comercializare produse energetice numarul RO9750035EN01 din 27.06.2012.

Motorina
MOTORINA
Motorina furnizata de ARTOIL este potrivita pentru orice tip de motor cu aprindere prin compresie. Avand caracterisici EURO 5, aceasta reduce poluarea, are un continut scazut de sulf si asigura o performanta crescuta a motorului si o combustie eficienta. Totodata, ofera protectie impotriva uzurii motorului, a coroziunii si a depunerilor pe injectoare.
Benzina
BENZINA
Avand un continut scazut de sulf, benzina fara plumb comercializata de noi protejeaza motorul, dar totodata respecta normele EURO 5 care se reflecta intr-un nivel redus al emisiilor de gaze cu efect de sera, dar are si un continut redus de benzen si hidrocarburi aromatice. Este destinata motoarelor cu aprindere prin scanteie.
AdBlue
ADBLUE
AdBlue este o noua solutie utilizata pentru a reduce emisiile de monoxid de azot (NO) si dioxid de azot (NO2), ce apar ca noxe in urma arderii combustibilului de motoare diesel ce folosesc sistemul reducerii catalitice selective. Acesta este injectat direct in evacuare, si in urma reactiei chimice, noxele sunt descompuse in azot pur si vapori de apa.
Combustibil Termic Lichid
CTL (COMBUSTIBIL TERMIC LICHID)
Utilizat pentru sistemele de incalzire proiectate pentru a utiliza acest tip de carburant, cum ar fi centralele termice si focarele industriale, CTL are proprietatea de a eficientiza functionarea instalatiilor de ardere.
Bitum rutier
BITUM RUTIER
Bitumul rutier este un produs foarte vâscos, greu volatil, închis la culoare, obţinut ca reziduu al procesării ţiţeiurilor corespunzătoare. Dat fiind că domeniul in care bitumurile sunt cele mai utilizate este construirea de drumuri, bitumurile rutiere pe care le punem la dispoziția dumneavoastră satisfac toate cerinţele prevăzute de standardele aplicabile pentru realizarea oricărei structuri de drumuri.
Rezervoare carburant
REZERVOARE CARBURANT
Dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri de stocare carburanti, oferim o gama variata de rezervoare de motorina supraterane si subterane pentru alimentarea vehiculelor si a utilajelor agricole.
Rezervoarele comercializate de noi sunt realizate in conformitate cu normele europene in vigoare, si construite din tabla de otel carbon de prima calitate, cu diverse capacitati de stocare. Dispunem de o gama diversa de pompe si alte accesorii de echipare pentru bazine.
Card combustibil
CARD COMBUSTIBIL
Cardurile de alimentare comercializate de Artoil SRL se pot utiliza intr-o retea de peste 1000 de statii apartinand celor trei parteneri cu care colaboram. Prin intermediul platformei de clienti dedicate, punem la dispozitia clientilor toate informatiile necesare desprea alimentarile realizate, de limitele de credit avute pe fiecare card in parte si la nivel de firma, oferim posibilitatea customizarii limitelor individuale pe carduri si multe altele. Totodata oferim posibilitatea notificarii fiecarei tranzactii prin mail sau SMS la alimentare, precum si prin rapoarte zilnice de alimentare. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.