Despre ARTOIL

S.C. ARTOIL S.R.L. este o companie cu capital integral privat romanesc infiintata in anul 2012, cu sediul central in Timisoara, avand ca obiect de activitate distributia si comercializarea de produse petroliere (motorina, benzina, AdBlue si CTL) la nivel national.

Proiectul Brand Partner Agriculture OMV PETROM
Pentru a veni in sprijinul producatorilor agricoli, OMV Petrom Marketing a lansat in Romania proiectul Brand Partner Agricultura, avand drept scop facilitarea accesului la produsele OMV Petrom, pentru toti producatorii agricoli, mici si mari, prin intermediul serviciilor de calitate oferite de catre Partenerii Petrom. Anul 2016 a inceput cu certificarea S.C. ARTOIL S.R.L ca Brand Partner Agriculture OMV-Petrom Marketing, pe o durata de 5 ani, pentru distribuţia motorinei OMV Petrom in segmentul de agricultura din zona de Sud – Vest a tarii cu focus pe judetele Dolj, Olt, Valcea, Gorj si Mehedinti.

Viziune, Misiune, Valori

1. MISIUNEA ARTOIL

Dorim ca viitorul Artoil sa fie redat sub o forma care poate fi perceputa cu usurinta de toti stakeholderii companiei, incepand cu angajatii si terminand cu partenerii sai, fie acestia clienti finali sau furnizori. Dorim sa ne asiguram ca dezvoltarea va avea loc sub un management ghidat de un plan supus recenziei mai multor astfel de stakeholderi pentru ca treptat sa putem atinge scopul declarat in viziune.
Nu in ultimul rand ne dorim sa asiguram companiei o crestere sanatoasa, realista care promoveaza o guvernanta corporativa echitabila si de bun simt.

2. VIZIUNEA ARTOIL

Artoil este o companie dedicata unei dezvoltari sanatoase si sustenabile alaturi de clientii si partenerii sai. Obiectivul principal al companiei este sa devina ‘first-choice partner’ pentru companiile din sectorul agricol la nivel national, oferind clientilor increderea si sprijinul unei companii mari, dar totodata pastrand supletea si flexibilitatea unei companii mici.

3. VALORILE ARTOIL

Profesionalismul, transparenta, respectul , increderea si siguranta sunt valori definitorii pentru compania noastra, care ne ghideaza intreaga activitate si definesc guvernanta noastra corporativa. Invatarea continua este determinanta pentru dezvoltarea noastra profesionala, cresterea profitabilitatii si atingerea inaltei performante in competente, procese si leadership.

Excelenta prin servicii Artoil
Eliminarea barierelor corporatiste
Reducerea factorilor de risc prin asigurarea calitatii marfei
Promptitudinea si siguranta livrarii
Capacitatea de a suplini nevoile financiare ale clientului
Comunicare si transparenta imbunatatita prin selectia riguroasa a tuturor colaboratorilor
Parteneriate de renume in vederea crearii unor relatii si servicii de cea mai inalta calitate

Resursele Artoil la dispozitia clientului
Optiuni multiple de transport prin parteneri sau flota Artoil
Spatii de stocare la standarde tehnologice de inalta calitate
Acces la preturi zilnice din partea tuturor distribuitorilor
Discounturi semnificative prin intermediul partenerilor
Promptitudine, profesionalism si calitate
Specializare in domeniul agro si consultanta de specialitate in produse petroliere
Sectoare de activitate